Glashelder in schilderwerk

De klanten van het Schilderskwartier maken een bewuste keuze bij het kiezen van hun schilder. Met ons enthousiaste team vervullen wij dagelijks, met passie de rol van schilder voor zowel grote als kleine en zakelijke als particuliere projecten. Wat het Schilderskwartier kenmerkt? Vakkundig en zorgvuldig te werk gaan en uiteindelijk een prachtig resultaat opleveren.

“Ik vind het ontzettend leuk om samen met de klant een keuze te maken in kleurstellingen, door de ervaring die ik heb opgebouwd geef ik ook graag advies voor het onderhoud na het schilderwerk”.

Het Schilderskwartier richt zich op alle soorten schilderwerk en is gespecialiseerd in het renoveren van monumentale gebouwen en grachtenpanden. Het schildersbedrijf werkt alleen met duurzame en hoogwaardige materialen.

Hans: “Eén vaste contactpersoon in het gehele traject, de enorme vakkennis, de gedrevenheid, de passie en de kunde; deze begrippen zijn kenmerkend voor het Schilderskwartier.”

Twijfelt u of uw kozijnen onderhoud nodig hebben? Door het houtwerk in en rond uw woning of pand goed te onderhouden bespaart u kosten. Een duurzame keuze voor de lange termijn!

Het Schilderskwartier kan geheel vrijblijvend een check bij u uitvoeren. We controleren hierbij de hoeveelheid vocht in het houtwerk en voorzien u van een passend onderhoudsadvies.

Indien gewenst kan het Schilderskwartier u een contract aanbieden voor het schoonhouden van het houtwerk en het wassen van de glazen van uw pand.